Hvad siger medlemmerne

Summit Electronics ApS

PREMIUM-medlem siden maj 2019

“Allerede på et halvt års deltagelse i AndersenB2B-netværket har jeg mødt nye kunder som efterfølgende har givet nogle gode møder, fremsendte tilbud og fået en masse sparring og inspiration fra de andre netværksdeltagere, som jeg møder til netværksarrangementerne og via de opsatte 1-1 møder. Det er første gang jeg prøver et netværkskoncept, hvor gruppen er sammensat på ny hver gang, og dermed bliver jeg også matchet med nye kunde- og samarbejdsmuligheder hver gang i de forskellige speeddating-runder. Det er et plus, at den personlige og uformelle tilgang bevares samtidig med at fokus på at skabe forretning er i højsædet."

-Torben Iversen, Sales Manager hos Summit Electronics ApS

Blue IT ApS

PREMIUM-medlem siden juni 2018

"Jeg har været premium-medlem hos AndersenB2B siden 2018 og har først og fremmest fået en ny kunde via netværket og de opsatte speed-dating-møder. Derudover får jeg stærk eksponering af vores forretning Blue IT og vores projekter samt en masse inspiration fra andre medlemmer via netværks- og speed-dating-møderne, og ikke mindst nye relationer som kan føre til samarbejder. Desuden har jeg fået nogle rigtig gode oplevelser ved de forskellige virksomhedsbesøg, da netværksmøderne holdes ude hos medlemmerne i industrien."

-Brian Nonbo, Partner, Blue IT ApS

Deltager-feedback på netværksmøde

Event afholdt i Aalborg 21. november 2019

“Superfedt! Mødet i går gav en hel masse, så vi har sult efter mere.”

“Meget mere plenum-lead deling ved tavlen. Har aldrig set den før.”

“Tak for et super arrangement i dag. Godt tiltag med de specifikke søgninger. Det gør det så meget nemmere at hjælpe hvis folk kommer med konkrete søgninger. Super fedt.. og thumps up fra min side.”

"Superskarpt styret networking."

2M Ståldesign ApS

PREMIUM-medlem siden september 2018

*”På kort tid har jeg via AndersenB2B-netværket fået opsat fem 1-1 møder med relevante virksomheder i netværket. Aktivt netværk med konkrete resultater - det kan vi li'."

-Michael Feifer Møller, Direktør, 2M Ståldesign ApS

NORNA Playgrounds A/S

PREMIUM-medlem siden november 2017

”Tak for en helt perfekt dag, og fedt I på forhånd havde lavet de bedste match for speed dating.”

-Peter Bjerregaard, Adm. Direktør, NORNA Playgrounds A/S

NORNA Playgrounds A/S er en af verdens førende producenter af natur-legepladser. Virksomheden bruger bl.a. AndersenB2B-netværket til at opnå sparring/inspiration og kontakt til relevante underleverandører og samarbejdspartnere. Desuden er NORNA aktive deltagere på de forskellige netværksarrangementer.

Universal Color & Chemical ApS

PREMIUM-medlem siden maj 2018

”Det var en fornuftig beslutning at blive en del af AndersenB2B-netværket. Udover deltage på de mange relevante og forretningsorienterede netværksarrangementer, bruger vi også vores medlemskab til at få eksponeret vores virksomhed. Senest fik vi delt en artikel i det ugentlige nyhedsbrev [AndersenNews] og på Linkedin, som resulterede i 1600+ visninger uden noget arbejde fra vores side. News eksponering & aktiv networking lige i øjet."

-Mads Christoffersen, Adm. Direktør, Universal Color & Chemical ApS

JS Proputec A/S

PREMIUM-medlem siden januar 2018

"Tak for et fantastisk netværksmøde med relevant indhold og interessante deltagere, der bekræfter mig i, at jeg får værdi for pengene med mit premiummedlemskab."

-Anders Rytter Madsen, Adm. Direktør, JS Proputec A/S .

NYE KUNDER VIA FACILITERET B2B-SPEED-DATING

AndersenB2B-netværket skaffer dig nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at matche dig med 240+ relevante netværkskontakter via events og 1-1 møder på tværs af brancher og industrier.

Fokus: At skabe relationer og forretning med og til hinanden via faciliteret matchmaking.

Med AndersenB2B får du netværksarrangementer i et nyt format. Det handler ikke om skåltaler og irrelevante oplæg - men derimod om faciliteret speed-dating og sparring mellem relevante virksomheder. Til alle netværksmøder får du dit eget, skræddersyet mødeprogram, hvor du på forhånd er blevet matchet med relevante virksomheder.

Der kræves PREMIUM eller BUSINESS+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.