Oplysninger om virksomheden

Aviatec ApS

Hjemmeside: http://www.aviatec.dk/
Adresse: Lufthavnsvej 25 B

9400 - Nørresundby

Telefon: +45 9819 1233
E-mail: aviatec@aviatec.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Tools & Machinery
Food & Food Processing
Export

Kontaktperson

Navn: Bo Hammer Pedersen
Stilling: COO
E-mail: bo@aviatec.dk
Telefon: +45 2211 0093
Linkedin: Se profil


Beskrivelse af virksomheden
Fleksibilitet, præcision og troværdighed er Aviatecs tre grundværdier, som vi gør os megen umage for at leve op til.
Aviatec har arbejdet med friktionssvejsning i snart tredive år og repræsenterer i Danmark den største erfaring på området.

Friktionssvejsning har tidligere været ukendt for de fleste i Danmark, men Aviatec har oplevet en stærk vækst inden for de senere år både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne. Eksport udgør 75 procent af Aviatec’s omsætning.

Den nyeste udbygning af vores maskinpark gør, at vi nu kan påtage os endnu mere komplicerede og større opgaver. Vi har investeret i ny CNC robothåndteret bearbejdningsmaskiner fra OKUMA samt DMG Mori, der gør Aviatec i stand til at levere en totalløsning til kunderne – dvs. indkøb af materialer, afkortning, friktionssvejsning, færdigbearbejdning, lageraftale og levering direkte til lager eller produktion. Vores kunder kan altså vælge at købe hele pakken eller de dele, der er brug for. Vi tilpasser hver enkelt aftale individuelt efter kundens behov.

Aviatec’s maskinpark består i dag desuden af vores første svejsemaskine, der løbende er blevet udviklet, så den nu har en kapacitet på 50 ton. Dertil kommer endnu en Thompson med 50 tons kapacitet anskaffet i 2007. I 2011 anskaffede Aviatec sig endnu en 40 tons maskine. De er alle forsynet med topmoderne styret hydraulik og dataopsamling med alarmer og blokering. Det sikrer en uhyre detaljeret og fuldstændig dokumentation af en ensartet kvalitet defineret på baggrund af prøvesvejsninger.

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.