PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Movimentum

Hjemmeside: https://movimentum.dk/
Adresse: Amtsmandstoften 1

9800 - Hjørring

Telefon: 25 77 28 67
E-mail: kontakt@movimentum.dk
Land: Denmark
Brancher: Other
PR & Marketing
Design & Interior

Kontaktperson

Navn: Markus Hasselgaard
Stilling: Ejer
E-mail: kontakt@movimentum.dk
Telefon: 25 77 28 67
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Movimentum I/S består af to passionerede filmskabere, Gustav Idun Sloth og Markus Hasselgaard. Sammen har de lavet alt fra actionpræget reklame- og eventvideo til sagligt uddannelsesmateriale.


Vores samarbejde startede i 2009, hvor vi lavede vores første video sammen på hobbyplan. I dag driver vi virksomheden, Movimentum I/S i professionelt regi, og har gjort det siden januar 2017. Her har vi opbygget et bredt portefølje bestående af bl.a. reklamefilm, eventvideoer, e-learning-materiale og meget mere. Vi er begge af den opfattelse, at film og video er et uvurderligt redskab når det kommer til markedsføring og storytelling. Målet for os, er at finde og formidle den gode historie gennem video - kan man det, og forstår man at bruge video i en meningsfuld kontekst, så kan man gøre ting, der ellers ville være umulige gennem traditionelle medier.

Vi er kreative mennesker af natur, og nyder at få muligheden for at tænke anderledes og ideudvikle på en opgave, når det giver mening. Dermed kan vi både løse traditionelle produktionsopgaver, men vi har også muligheden for at tage skridtet videre og udvikle dit næste videokoncept.

YouTube-film

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.