PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

FGT Business Research A/S

Hjemmeside: www.fgt.dk
Adresse: S. Frichs Vej 40 C

8230 - Aabyhøj

Telefon: + 45 70207027
E-mail: mf@fgt.dk
Land: Denmark
Brancher: PR & Marketing

Kontaktperson

Navn: Michael Flintholm
Stilling: Dir. Indehaver.
E-mail: mf@fgt.dk
Telefon: +45 22474695
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer, At kunne bidrage med nye relationer til netværkets medlemmer og dele viden og inspration med dem.

Beskrivelse af virksomheden
Hos FGT Business Research A/S arbejder vi udelukkende med research og telemarketing på B2B markedet for både nationale og internationale virksomheder.

Den skærpede konkurrence på det nationale og globale marked gør det nødvendigt for virksomheder at anvende nye værktøjer for at målrette deres salgs- og marketingaktiviteter. Det er præcist her, at FGT Business Research kommer ind i billedet. Vi kan bidrage med den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at nå ud til hele verden.

På vores kontor i Århus sidder et dansk og internationalt researchteam klar til at løse research og telemarketingprojekter i Danmark, Norden eller hele verden. Hos os kan man være sikker på høj kvalitet, og projekterne vil altid blive styret af en dansk projektleder.

Projektlederen er med til at sikre, at projekterne behandles seriøst, professionelt og med stort fokus på at skabe resultater for kunden.

Da vi er medlem af brancheforeningen Dansk Telemarketing Forening, kan vi garantere, at foreningens regelsæt omkring etisk og telemarketingmæssig adfærd altid bliver efterlevet.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 70 20 70 27 eller på mf@fgt.dk.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.