PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

ab Aluminium A/S

Hjemmeside: https://www.aluminium.dk/
Adresse: Pantervej 7

7700 - Thisted

Telefon: 51672234
E-mail: khj@aluminium.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Export

Kontaktperson

Navn: Kaare Holt Jakobsen
Stilling: Salgsingeniør
E-mail: khj@aluminium.dk
Telefon: 51672234
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
UDVIKLING, BEARBEJDNING & PRODUKTION AF HØJT FORÆDLEDE PRODUKTER I ALUMINIUM

ab Aluminium producerer til en lang række brancher. Lige fra komponenter til fly, robotindustrien, rehab branchen, brugskunst og til vindmøller.
Vore 50 medarbejdere er alle højt specialiserede. Uanset om opgaven er et helt enkelt produkt eller mere komplicerede og sammensatte produkter, går vi efter innovative og effektive løsninger. Vi rådgiver gerne om konstruktion og materialevalg. Med en lang række kompetencer i vores produktion, er vi klar at håndtere komplicerede opgaver og kan følge produktet helt til døren med montage, pakning, logistik og levering direkte til slutkunden.

En produceret enhed tager typisk udgangspunkt i et standardprofil eller et specialfremstillet profil. Aluminium fremstilles i forskellige legeringer, som har forskellige brugs- og produktionsegenskaber. Derfor er vores ekspertise og rådgivning allerede i idéfasen med til sikre, at det færdige produkt lever op til kundens krav.

ab Aluminium er en moderne virksomhed og vi sætter en ære i at være skarpe på den faglige udvikling og produktionsmetoder. Vore medarbejdere efteruddanner sig løbende og faglærte lærer fra sig til lærlinge. Vi anvender nyeste styrings- og produktionsmetoder og udvikler kontinuerlig maskinparken, herunder med moderne CNC-teknologi, svejseteknologi og robotteknologi.

ab Aluminium producerer til godkendelse til den enkelte kundes og branches specifikke kvalitetskrav, når det ønskes. F.eks. som leverandør til svensk flyproduktion, som ved jævnlige eksterne audits efterprøver arbejdsgange, certificeringer og dokumentation, efter deres normer.

Vore primære markeder er Danmark, Norge og Sverige, men vi eksporterer i øjeblikket også til Tyskland, Holland, UK, Frankrig, Finland, Polen og Ungarn.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.